Je hebt inmiddels de perfecte basis staan voor jouw interieur, een mooie vloer, kleur op de muur en je hebt de perfecte meubelen bij elkaar geshopt. Dan is het tijd om het geheel aan te gaan kleden. Misschien wel het leukste onderdeel van allemaal! Met accessoires kan je namelijk eindeloos blijven combineren en wisselen. De ideale manier om jouw interieur meer persoonlijkheid te geven! Als je denkt aan woonaccessoires denk je natuurlijk ook aan mooie vazen. In deze blog gaan we je dan ook vertellen hoe jij jouw interieur volledig af styled met de mooiste vazen van dit moment!

De perfecte vaas bij jouw woonstijl

Bij het kiezen van de perfecte vaas voor jouw interieur, kan je met een aantal zaken rekening houden. Ten eerste is de stijl van jouw interieur belangrijk. Wil je een vaas die aansluit bij de stijl van de rest van jouw interieur of kies je voor contrast en ga je voor een echte eyecatcher! Bij Yuhle hebben we vazen in alle soorten en maten. Heb je een prachtig interieur in de japandi woonstijl? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Vaas lis om volledig in deze stijl te blijven of ga voor vaas Faye om dat beetje extra contrast aan te brengen in jouw interieur!

Verschillende vazen combineren

Vazen komen soms beter tot hun recht als ze geclusterd worden samen met andere vazen. De combinatie van verschillende vormen, materialen en kleuren kan een prachtig effect geven. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om verschillende vazen ton sur ton te combineren. Zo houd je het geheel rustig doordat de vazen allemaal dezelfde kleurtint zijn maar kan je wel variëren met materialen en vormen. Combineer bijvoorbeeld eens vaas Juul, vaas Zaza en vaas Lis om een prachtig ton sur ton cluster te creëeren.

Maar wat doe je dan in jouw vaas?

Met vazen kan je eindeloos blijven variëren. Haal de natuur naar binnen, door je vazen te vullen met een mooi veldboeket. Door te kiezen voor een veldboeket, kan je met weinig bloemen toch een echte eyecatcher creëeren. Heb je niet echt groene vingers? Dan kan je jouw vaas natuurlijk ook vullen met mooie pluimen of een droogboeket. Dankzij de natuurlijke tinten van de pluimen, zorg je voor een rustig geheel. Als laatste kan je ook kiezen voor een zijdeboeket, er zijn tegenwoordig prachtige nep bloemen die niet van echte te onderscheiden zijn. Sommige vazen zijn van zichzelf ook al zo bijzonder, dat ze geen vulling nodig hebben. Je kan er dan bijvoorbeeld ook voor kiezen om een aantal vazen te clusteren en maar in 1 van de vazen een mooi boeket te doen.
Je kan voor meer vazen inspiratie altijd even kijken op ons Pinterest account of onze andere social media accounts. Hier kan je vazen in allerlei verschillende stylen zien, zo kan je gemakkelijk uitkiezen wat er bij jou in huis goed past!
Bij Yuhle ben je aan het juiste adres voor jouw nieuwe vaas! We hebben vazen in alle soorten en maten, zo vind jij gegarandeerd de perfecte vaas voor in jouw interieur! Kies voor een mooie beige keramieken vaas of kijk eens naar een opvallendere terra cotta vaas. De keuze is reuze, neem snel een kijkje in ons aanbod!
×